Onze contactgegevens

De winkel

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Overige gegevens

Overige gegevens:
Graag stellen wij onze Shop in Shop concept in Voorschoten aan u voor. Onze winkel is geopend sinds november 2015. En zoals de naam al doet vermoeden;  een gezellige winkel, een mooie winkel, een leuke winkel : Belle Boutique gelegen op een TOP-locatie.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat verwachten onze huurders van ons, maar natuurlijk ook de klanten die in de winkel komen. En dit alles begint al direct met de uitstraling van de winkel. Een warm welkom gevoel met een  vleugje luxe uitstraling, wat goed ontvangen wordt door de klanten en huidige huurders. En dat er progressie is, blijkt wel dat de huidige verkoop al hoger ligt dan in dezelfde periode vorige maand, december 2015.

Neemt u gerust even een kijkje op onze website, www.belle-boutique.nl.

Wenst u meer informatie over prijzen en mogelijkheden, laat ons dit dan even weten. Dit kan via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website : www.belle-boutique.nl. U ontvangt van ons documentatie met alle gewenste informatie. En wilt u iemand spreken? Belt u ons dan gerust even op telefoonnummer : 071-2340044.

Locatie winkel
Onze winkel ligt in het hartje centrum van Voorschoten midden in een leuke winkelstraat. Precies op de hoek van de passage en de winkelstraat Schoolstraat vindt u onze winkel. Onze buren zijn onder andere de Hema en het Kruitvat. Door deze locatie bent u verzekerd dat de mensen onze winkel zien en dus weten te vinden. De winkel heeft 90m2 vloeroppervlakte. Het centrum van Voorschoten trekt veel winkelend publiek uit bijvoorbeeld Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Bollenstreek.

De website
Belle Boutique heeft natuurlijk ook een eigen website. Hierop worden tevens deelnemende verkopers in onze winkel gepresenteerd. Daarnaast heeft de website een webshop waar straks steeds meer producten uit onze winkel aangeboden gaan worden. Maar we hebben u hier meer te vertellen, gaat u gerust eens kijken. U vindt de website op : www.belle-boutique.nl.

Sociaal media
Belle Boutique is ook zeer actief op Facebook. Hier presenteren wij met regelmaat de producten en de verkopende partijen in onze winkel. Dit alles om u zoveel mogelijk in beeld te brengen. Maar ook eventuele aanbiedingen en andere leuke acties zijn hier terug te vinden. U vindt onze facebookpagina op www.facebook.com/belleboutique.nl

Met vriendelijke groet,
BELLE BOUTIQUE

Schoolstraat 98
2251 BK  VOORSCHOTEN
Telefoon : 071 2340044
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.belle-boutique.nl

 

Wil je informatie aanvragen over prijzen en dit concept? Klik dan hier...

Contactpersoon

Adres:
Schoolstraat 98 2251 BK Voorschoten
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel:
071 2340044

Links

Volg ons op Facebook