Nieuws van Belle Boutique

Graag stellen wij onze Shop in Shop concept in Voorschoten aan u voor. Onze winkel is geopend sinds november 2015. En zoals de naam al doet vermoeden;  een gezellige winkel, een mooie winkel, een leuke winkel : Belle Boutique gelegen op een TOP-locatie.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat verwachten onze huurders van ons, maar natuurlijk ook de klanten die in de winkel komen. En dit alles begint al direct met de uitstraling van de winkel. Een warm welkom gevoel met een  vleugje luxe uitstraling, wat goed ontvangen wordt door de klanten en huidige huurders. En dat er progressie is, blijkt wel dat de huidige verkoop al hoger ligt dan in dezelfde periode vorige maand, december 2015.

Wat maakt het verkopen van jouw product vanuit de winkel van Belle Boutique zo aantrekkelijk voor jou?

Omzet garantie nieuwe huurders
Wanneer je bij Belle Boutique verkoopruimte huurt, krijg je over het eerste kwartaal dat je huurt een omzetgarantie. Huur je bijvoorbeeld voor € 200,00 voor een kwartaal een plank, maar je verkoop is over dit eerste kwartaal € 150,00, dan ontvang je van Belle Boutique € 50,00 retour. Hier geldt verder geen enkele voorwaarde voor, maar heeft enkel tot doel jou te overtuigen dat ons concept succesvol is en wij het met jou aandurven. Is jouw omzet meer dan dat je aan huur hebt betaald dan is de opbrengst natuurlijk geheel voor jou.

Volg ons op Facebook