Nieuws van Belle Boutique

Graag stellen wij onze Shop in Shop concept in Voorschoten aan u voor. Onze winkel is geopend sinds november 2015. En zoals de naam al doet vermoeden;  een gezellige winkel, een mooie winkel, een leuke winkel : Belle Boutique gelegen op een TOP-locatie.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat verwachten onze huurders van ons, maar natuurlijk ook de klanten die in de winkel komen. En dit alles begint al direct met de uitstraling van de winkel. Een warm welkom gevoel met een  vleugje luxe uitstraling, wat goed ontvangen wordt door de klanten en huidige huurders. En dat er progressie is, blijkt wel dat de huidige verkoop al hoger ligt dan in dezelfde periode vorige maand, december 2015.

Wat maakt het verkopen van jouw product vanuit de winkel van Belle Boutique zo aantrekkelijk voor jou?

Omzet garantie nieuwe huurders
Wanneer je bij Belle Boutique verkoopruimte huurt, krijg je over het eerste kwartaal dat je huurt een omzetgarantie. Huur je bijvoorbeeld voor € 200,00 voor een kwartaal een plank, maar je verkoop is over dit eerste kwartaal € 150,00, dan ontvang je van Belle Boutique € 50,00 retour. Hier geldt verder geen enkele voorwaarde voor, maar heeft enkel tot doel jou te overtuigen dat ons concept succesvol is en wij het met jou aandurven. Is jouw omzet meer dan dat je aan huur hebt betaald dan is de opbrengst natuurlijk geheel voor jou.

Onlangs hebben wij een onderzoek gehouden wat klanten van onze winkel vinden. Dit is wat zij zeggen:

Belle Boutique is een hele leuke, frisse winkel met hart voor de zaak en haar huurders.

Deze winkel (conceptstore) gaat mee met de tijd. Je kunt een stukje winkelruimte bij ze huren op een A1 locatie in Voorschoten centrum, zo geven ze beginnende ondernemers op een laagdrempelige manier de kans om te groeien en naamsbekendheid te krijgen.

Ze zijn daar heel gastvrij en het assortiment veranderd continue. Dus altijd leuk om even naar binnen te lopen. Ze ontvangen je altijd met een lach en een gezellig praatje.

Belle Boutique is een mooie shop in shop met de leukste webshops onder een dak!

Heb jij een leuk cadeau gekocht en je wilt deze feestelijk laten verpakken? Dat kan bij Belle Boutique. Laat jouw cadeau verpakken in een ballon zoals jij dit wilt.

Voor iedere gelegenheid kunnen wij wel een ballon voor je maken.

Ook als je niet bij Belle Boutique jouw cadeau hebt gekocht kan je deze door ons feestelijk laten inpakken.

Dus wil jij origineel voor de dag komen? Kom dan eerst even langs Belle Boutique.

Volg ons op Facebook